En intressant dag...

En intressant dag får jag allt säga :) gick faktiskt upp i lagom god tid för en gångs skull. En promenad med vovven stod sedan på schemat för dagen. Sen blev det allt frukost :) dock inte allt för hungrig men fick offra mig.

Sen en liten tur in till Nova Lund, samt stan. Fick köpt farsdagspresent och äntligen inhandlat mig en ny handboll :) tusen tack alla mina små F00 som jag fått presentkort av :) så nu har även jag en "jordgubbsboll" haha!

Hem efter några timmar i stan, så blev det en liten tupplur tillsammans med vovven under mysfilten. Innan det var dags för lite massage. Några år sedan sist, men detta kallar jag allt massage. Skönt var det inte, men behövligt. Dock lite si och så att få veta att man har en sned rygg och en förskjutning i väster höft :/ sådär. Men det går alltid att åtgärda :) så man är lite mörbultad nu allt. Duktigt öm på rumpan, haha lite si och så när man även får veta att min snygga rumpa är ojämn ;)

Avslutar min aktiva dag med styrelsemöte med underbara BBKs styrelse :) efter en tripp med ett par bussar :/ trötta mig! Men nu är man iaf hemma och myser i soffan :) nu är det bara hjärtat mitt som saknas :( <3


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo