Underbara dag :)

Ingen idé att klaga här inte! Haft en helt fantastisk dag hur konstigt det än låter så har jag haft en fantastisk dag som har spenderats till största delen i skolan(frivilligt) med en av mina underbara vänner, Claudio :)

"Jag har tre kastanjer och en katt i fickan"
"Va? Varför?"
"För att man får inte ont i ryggen om man har kastanjer i fickan har jag hört och katten vet jag inte den har jag hittat"

Fick gjort en hel del på våra examensarbeten. Känner verkligen att jag är på G, så skönt klar med andra delen av arbetet, gutt och det är bara måndag! Sen för att inte tala om det underbara vädret. Innan vi satte igång och skriva blev det en härlig fika, baugette :) Mums! Pausa får man ju också göra när man sitter och skriver annars blir man ju tokig, ut i det fina vädret och sitta i solen. Sen en glass på det i solskenet med en underbar vän ska man ju inte heller klaga på! Så har haft en helt underbar dag, så mycket skratt och vi fick ändå gjort så mycket på våra arbeten vi är duktiga. Invigt ett par av mina nya leggins som jag införskaffade i helgen och jag älskar dem :) bild kommer nedan. Även min nya mysiga tröja fick följa med på ett hörn ;) hoppas att de andra paret sitter lika snyggt. Hoppas på en minst lika bra dag imorgon. Får se vad livet har att erbjuda imorgon!?

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo