Det ljusnar...

För ett tag såg det mörkt ut, för ett tag trodde jag att det var över. Ett nytt liv påbörjades och det var som om allt äntligen föll på plats. Tidigare hade det inte varit rätt, men inte heller fel. Det är svårt att förklara med ord, det är nog ingen som någonsin kommer att förstå hur jag kände. Hur det var för mig! Men det beger jag inte heller, mitt val, det var jag som tog steget. Ett kliv som kom att förändra mitt liv, till det bättre. Så här med facit i hand, så blev det till det bättre. Det är alltid svårt att veta, hur det känns och hur det kommer att bli.
 
Men det är bara till att chansa, våga. Finns tanken där så är det något som behöver förändras. Det är något som inte stämmer, det är inte som det ska. Om du om och om igen får samma tanke. Så var det för mig, därför tog jag tillslut steget. Steget mot ett bättre liv! Att börja inse att man bör tänka på sig själv, våga sätta sig själv först. Inte alltid så lätt, men det är värt ett försök. Äntligen, jag har börjat leva igen! 
 
Att få tillbaka den där gnistan, det var som om ett mirakel inträffade. Det känndes, det gjorde ont för stunden, men det gick över. Ännu ett tecken på att det var rätt beslut. Det har hänt mycket sedan jag tog första steget, klivet ut! Jag har hittat mig själv, det där sista som fattades sist! Trodde för ett tag att jag hade hittat mig själv, men så fel. Efter att ha påbörjat det nya, så har jag insett att det är först nu som jag har hittat mig själv.
 
Livet är härligt, det som tifigare känndes tungt är borta. Klumpen har försvunnit och jag tänker aldrig låta den komma igen. Det var en engångshändelse :) Njuter just nu av två lediga dagar, sol och jordgubbar avnjuts just nu! Ikväll blir det massa mys, ska träffa världens underbaraste person<3 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo