2 dagar...

Andra och sista lediga dagen för den här veckan är snart till enda och man har fått gjort en hel del på dessa två dagarna. Besökt min kära farmor, klippt sig, färgat mammsens hår, lyckats göra ännu en cheescake :) målat om naglerna har man också hunnit med innan mitt älskade hjärta kom till mig. Mysig kväll med en promenad, en underbar kväll med massa mysss och en bit cheescake :) 
 
Att vakna på morgonen och det första man möts av är dig när man slår upp ögonen. Det är underbart, känslan är så svår att beskriva med ord. Finns inget bättre än att få vakna vid din sida hjärtat. Haft ännu en fantastisk dag tillsammans med mitt hjärta :) farmor kom på besök och fikade. Trevligt får jag säga :)
 
Sen annars så har jag fått gjort lite nytta också. Städat hela rummet, samt renbäddat och mammsen var snäll och dammsugade rummet när jag var iväg. Har ju dessutom hunnit med 1½h styrka- och konditionsträning med några tappra småtjejer från vårt kära F00-01 :) härligt, bra jobbat blev en tur på ca 3km sen styrke övningar på det! Hem för att käka lite samt ta en dusch innan det var dags för lite besök från Mattias, trevligt. Var ett tag sedan sist. Har helt enkelt haft en helt fantastisk dag! Imorgon väntar det nya saker, jobb och annat!
 
Saknar dock mitt hjärta något enormt ♥
 
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo