Min älskling!!!

Min älskling är galen, men utan några tvivel världens bästa :) För att igår blev jag super överraskad får jag nog säga.  Efter att ha varit på massage i 45 min, härligt må ja säga. Den här gången var det faktiskt lite skönt, inte som förra gången. Sen bar det av hemåt för lite slapp tid framför datorn skönt, men sen bar det av ut i snön en gång till. Denna gång stod det konferens på schemat för min del :) Trevligt minsann!
 
Usch fy det är minsann inge kul att ge sig ut i snön, men man var ju så illa tvungen. Efter konferensen var det dags för en tripp till Lund och hämta mina kära Newbody produkter som jag sålt :) så man fick ge sig ut i snön igen. Tredje gången där! Men den här gången så var det ju nästan lite trevligt, eller ja det var dert! Då man fick träffa Tinisen :) hehe ett tag sedan sist. Fick i alla fall hämtat mina saker och dessutom lämnat en del på jobb. Så slapp att släpa det hela vägen genom stan och sen hem. 
 
Innan trippen till stan så ringde jag och pratade med älsklingen, för jag saknade honom så sjukt mycket. Det går inte att beskriva, hur jag känner och inte ens då anade jag vad kvällen skulle bjuda på! Väl hemma så skickade jag ett SMS till älsklingen som jag alltid gör. Lite konstigt för han svarade inte, men så ringde han! Tro det eller ej HAN VAR UTANFÖR MIG!!! Min underbara älskling hade kört 8 mil i snön för att komma till mig, finns det något mysigare!? Så det blev en mysig måndagskväll ♥ Det betyder så mycket, mer än du någonsin kommer förstå älskling. Älskar dina överraskningar!
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo