"Lillejul"

Underbart idag är det "Lillejul" och det är faktiskt så att min förkylning har börjat ge med sig ;) fantastiskt minsann! Måste säga att det är skönt, såhär till jul. Det är ju den 23 december idag ;) i alla fall när jag började skiva inlägget ;) haha Hade turen att jag fick besök igår av världens bästa Dennis :) han var gullig och kom till mig igår så jag fick kryat på mig.

Sen får man ju ha lite tur ibland :) som idag. Då älsklingen skulle kört hem, men så blev det snöoväder. Så han får stanna tills imorgon :) inte mig emot! Har fått pysslat ihop hela 5 sorters chokladpraliner, som står och blir fina i frysen ;) mysigt värre. Käkat julskinka och myst med ostbricka framför uppesittarkvällen med Bingolotto :) hela familjen också älsklingen! Tänka sig vi vann på 3 av 6 lotter! Ibland ska man ha lite tur! Imorgon är det julafton och jag får äran att vakna upp bredvid världens bästa älskling! Sen blir det frukost med världens bästa familj :)

Kvällen har dessutom bjudit på en lång promenad i snön tillsammans med älsklingen ;) underbart! Fick dessutom bli en snöängel på vägen samt lite snöbollskrig!


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo