Idag...

Kuljul haha det kan nog sammanfatta min dag på jobb. Helt klart en dag som inte har varit som alla andra. Alla är småtrötta på systemet, vädret och ja det mesta helt enkelt. Men man kan inte mer än jobba, vi är inte mer än människor. Man kan ju inte mer än jobba och göra sitt bästa.

Men det är inget kul att cykla runt i den här snön, det går knappt. Har haft turen att fått åka bil hela dagen igår och halva dagen idag :) sen fick jag dock cykla lite på eftermiddagen :) men det gick ju sådär fick bli att gå! Har dessutom fått jobba med två olika personer idag, alltid trevligt minsann ;) roligt har vi också haft. Det var ett tag sedan jag skrattat så mycket på jobb faktiskt! Men det är la inte meningen att man ska ha kul på jobb!?

För övrigt så har man fått höra massa positiva saker de senaste dagarna på jobb, mer än vanligt :) då man berättat för en del att man ska sluta den 31/12! Det är ju alltid kul att få höra att man är duktig, att andra vill jobba med en, att det är kul att jobba tillsammans med mig :)

Annars så har det varit en helt okej dag, superduper trött när man kom hem. Ont i magen som man nästan börjar vänja sig vid :/ surt. Men nu är det borta! Ska ladda för en "ledig" dag imorgon, ska ju gå bredvid imorgon på nya jobbet :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/124943/images/2012/pic_50bfdf3dddf2b34ce1001116.jpg" class="image">


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo