Hatar snö...

För att jag faktiskt hatar snö, j*kla skit! Det räcker nu, det är bra som det. Nog med snö nu tycker jag allt och det är nog fler med mig som tycker så. Som tur är jag ledig idag, men tycker super synd om dem som ska behöva bege sig ut i skiten. Själv har man varit ute en vända, men ska bege mig ut igen om några timmar. Två omgångar och kanske tre vem vet.
 
Men usch fy för snö, igår jobbade jag kväll. -1 grad, snöstorm och 7h jobb i snön. Vilken härlig söndag  jag hade! Det ska alltid vara som värst när jag ska jobba, ja men varför inte!? Det slår liksom aldrig fel minsann haha :) Men jag måste ju säga, att hade man inte haft sådana fantastiska människor som arbetskramrater så är det inte långt ifrån att man har funderat på att stanna hemma i detta snö kaus! 
 
Som nämnts tidgare så har man återigen gjort Lunds kommun en tjänst, sett till att alla som behöver hjälp har fått det trots vädret, en stor eloge till alla människor som är tvingade att ge sig ut och arbeta i detta väder. Ni gör samhället en stor tjänt och vad får ni för det!? Alldeles för lite skulle jag vilja säga, vem tackar dig för att du är tvingad att köra buss i detta snö kaus? Vem tackar dig för att du får gå runt i 7h i snön för att besöka folk som behöver hjälp? För att vissa inte kan se till och röja undan snön. Tacka vet jag Staffanstorps kommun, här kör det snöröjare till höger och till vänster. Men i Lund!? Ja, efter att ha vandrat runt i stan i ungefär 7h stötte man inte på en enda snöröjare!? Kanske dags att göra något!? 
 
Dem enda som tackar dig för din insats i detta väder är dem som du besöker, dem du kör från hållplats till hållplats och dina arbetskramrater. Din chef tycker att din insats är bra, men det är för att verksamheten fungerar, skulle dock vilja sätta "fungerar " inom situationstecken! För utan alla oss på "golvet" och vår tankeverksamhet så hade verksamheten inte fungerat!  Så en stor klapp på axlen till alla oss på "golvet" som faktiskt får verksamheten att gå runt!
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo