Galet ♥ ♥ ♥

Trodde att jag skulle vara tvungen att åka ifrån min älskling igår kväll, men ack så fel hade jag. Dock var jag ju tvungen att ta mig hem på ett eller annat sett, men att min underbara älskling skulle följa med det visste jag inte. Snäll och söt som alltid så körde älsklingen mig till tåget, eller ja det var i alla fall planen. Men när vi då upptäcker att tåget före mitt tåg var ca 1h försenat och jag troligen skulle missa mitt tåg. Så får älsklingen för sig att han ska köra mig hem och sova hos mig.
 
Underbara människa, kan man annat än bara älska dig!? NEJ ♥ Du är för bra för att vara sann älsklingen min. Massor med myss blev det hela kvällen lång igår minsann. En lång och mysig dag 3 december! Men det är ju bara förnamnet att man bara vill ligga kvar och mysa i sängen på morgonen när älsklingen ligger kvar. Men man är själv tvungen att lyfta på rumpan för att bege sig till jobb. Usch fy blir ju inte bättre direkt när man lyfter på rullgardinen och ser hur mycket det snöar :/ trötta mig!
 
Att man kan sakna någon så enormt mycket som jag faktiskt saknar min älskling är helt ofattbart. Det är svårt, inte alltid så lätt. Det är trotsallt en bit mellan lilla Staffanstorp och lilla Bjuv. Saken blir ju inte bättre när älsklingen skickar denna söta bild på mina små älsklingar massor med myss minsann ♥ Jag vill bara pussa på min älskling och mysssa...
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo