Fantastiskt!

Att återigen finna de rätta orden det är inte lätt och kommer nog aldrig att bli! Så bara till att vänja sig ;) har precis som så många gånger förr haft en helt fantastisk helg tillsammans med min Dennis :D Happy me!!!

En lång helg som gått alldeles för fort om jag får säga min mening :) fått spendera tid med min Dennis enda sedan i torsdags kväll :) så underbart! Startade helgen men match :) gick inte som förväntat men kul hade vi. Lördagen bjöd på en sovmorgon, mysig frukost och sedan en shopping tur som gav resultat i form av lite smink och ett nytt skal till telefonen :) även en mysig och god lunch! Kollade filmen MODIG sen på kvällen men myss!

Söndagen bjöd på en tur till Ica maxi ;) tihi där vi köpte lite av varje minsann sen blev det pepparkaksbak och chokladmuffinsar men älsklingen :) där efter blev det fick hos några av älsklingens kompisar :) efter det lagade jag och hjärtat tacos :D superduper gott minsann! Massa mys på det ;) lite halv sovmorgon idag och myss innan man skulle fara till jobb. Nu ligger man här i sängen och tar det lugnt. Börjar få ont i halsen och lite i kroppen :/ inget kul!!! Har inte tid nu!!!

Hur som haver så har jag i alla fall världens bästa pojkvän älskar honom så, min Dennis ❤


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo