10 minus...

10 minus och lördag kväll. En kväll med jobb i det friska vädret. Man kan inte klaga på uppfriskande i alla fall, då det blivit allt mer minus under kvällens gång, Men skönt får man ju säga, man känner att man rör på sig i alla fall. Nu återstår det endast en kväll med jobb den här helgen. Sen har man åter igen gjort Lunds kommun en tjänst och sett till så att dem som behöver får hjälp i alla väder.
 
Men man ska inte klaga, det är ju trotsallt snart jul och man ska vara tacksam för att man har ett jobb :) Men ibland så hade man minsann hellre suttit hemma i soffan och mysst under en filt. Än oh traskat runt i snön och halka. Men det är bara att bita i det sura äpplet. Det är i alla fall mysigt med alla juldekorationer som man ser överallt, mysigt värre. Hade dock varit mysigare om man traskat runt i stan, bland ljus, snö och is med älsklingen vid ens sida. 
 
Fick tagit två fina julbilder denna lördag kväll, mitt i Lund. 10 minus grader och lagom kallt. Men skönt och uppfriskande som sagt. Så imorgon är det dags igen, en kväll kvar att jobba. Men nu blir det fortsatt mys i soffan, där man sitter i morgonrocken och njuter i värmen. 
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo