R.I.P Pyret ♥

Det är precis som det står, som jag nämnde igår så mådde min lilla Pyret inte så bra misstänkte jag, då hon inte kom och hälsade på mig när jag närmade mig buren. Precis som jag misstänkte så somnade hon in idag vid 19.30 stilla och fridfullt. En lättnad från mitt bröst, det finns inget värre än att se/misstänka att någon lider.  

Kommer aldrig någonsin att glömma min lilla Pyret, min lilla raket. Alltid full med bus och ständigt på G. Någon som kommer sakna dig minst lika mycket som jag är din burkompis Skrutten, samt kompisarna i buren bredvid Zenta, Molly och Choco. För två dagar sedan hade jag sex råttisar i livet, nu har jag endast fyra och tre uppe bland molnen. Allt har gått så snabbt, inte riktigt insett att både Betty och Pyret lämnat denna jord.

Pyret min lilla spjuver, alltid full med bus. Minns den gången då du rymde ute i trädgården, vilket liv det blev. Alla blev inblandade, mammsen, pappsen, brollan, Mattiiin och brollans kompis Victor. Vi fick till och med skruva upp två brädor från tarassen för att hitta min lilla Pyret. Men tror ni hon ville komma ut? Ack nej, tog ca 1h innan hon kom fram och skulle ta potatisen som jag hade i min hand.

Bara några dagar efter min lille Melker somnade in så fick jag tanken på att skaffa nya råttor, denna gång två flickor. Strax där efter blev det Pyret och Skrutten som fick komma hem och bo hos mig. Min dröm var att ha en helt vit rått med röda ögon, när jag berättade för familjen så skrattade dem. Men där fick dem min dröm blev verklighet då jag hittade Pyret. Sen kunde jag inte låta bli att ta med mig Skrutten hem också från djuraffären i Lund den 18 maj 2009. En av de lyckligaste dagarna i mitt liv.

Kommer alltid sakna och älska dig Pyret, minnas dig för den du var ♥


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo