R.I.P Betty ♥

Troligen någon gång under natten har min älskade Betty stilla somnat in och lämnat oss. Lämnat tre burkompisar och två sötnosar i grannburen kvar. Denna söta lilla råtta har precis som alla andra levande individer en mycket speciell personlighet som jag aldrig någonsin kommer att glömma. Betty du kommer alltid vara en del av mitt hjärta och jag lovar att dina råttis kompisar kommer sakna dig.

Plötslig så finns du inte längre hos oss, helt oväntat lämnade du denna jord. För att ge dig ut på nya äventyr tillsammans med Melker och alla andra söta råttisar. Tyvärr vet jag inte exakt hur gammal du blev, men över 2 år, nästan 2½ år skulle jag gissa. Precis som övriga råttisar i din familj som finns kvar.

Den 2009-11-23 var dagen då du och dina råttis kompisar Molly, Zenta och Choco kom hem till mig för första gången. Sedan denna dag har ni bott hos mig :) ångrar inte för en minut att jag åkte ända till Simrishamn för att hämta hem er, i sista minuten för annars hade någon annan fått er. Adopterade fyra underbara råttisar, ni är alla speciella.

Men du Betty var verkligen "En tuff brud i lyxförpackning" Det var minsann ingen som satte sig över dig, det var du som var den som styrde er lilla flock på fyra råttisar, du var den tuffa. Den som alltid var frammåt och du var som du alltid varit när vi gick för att sova igår. Men så plötsligt så hade du somnat och lämnat oss. I lite chock, när jag fick se dig ligga där i buren så fin. Men det var helt enkelt din tur, din tur att gå vidare. Du var tuff, vass på många sätt och vis. Men du kommer alltid att vara min Betty, lilla söta, tuffa Betty ♥

R.I.P Betty, saknar och älskar dig min råttis!


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo