Den 1 Mars - 2011

Denna dag som skulle bli så bra, det var i alla fall vad jag hade planerat, hoppats på också. Men ack nej, denna dag började med att en av mina sex råttisar har somnat in och lämnat oss under natten antagligen. Så det var ingen rolig start på dagen, men man får besinna sig och försöka inse att sånt är livet. Det var helt enkelt Bettys tur att lämna denna jord. Dock lite oväntat, med tanke på att hon varit en av dem som varit piggast. Men om man tänker efter så är alla mina små råttisar ganska så gammla 2½ år minst, lite små skruttiga är det några som är. Det är helt enkelt inte så konstigt att dem lämnar oss, det är bara en tidsfråga. Men det blir ändå någon slags chock, fast att man liksom vet.

Något som har varit positivt är att jag fått sommarjobb :) ska jobba innom äldreomsorgen i Lund! Trevligt var på ett litet minimöte i förmiddags. Annars har praktiken flutit på, inte haft allt för mycket att göra. Dock varit på möte först, sen efter det så åkte all personal till Hjärup och jobbade där. Då där endast är 9 grader på Skåningen puhhh.

Hade tänkt att avsluta denna dag med mys i soffan, men vet inte om det riktigt blir så. Verkar som om ingenting blir som man planerat idag, Pyret en av mina små råttisar verkar inte må så bra. Så frågan är om hon inte också somnar in under natten :/ Så man kan inte säga att jag är på jätte toppen humör, inte som jag var innan i alla fall. Det är hemsk när någon somnar in, men det är mer hemsk när man inte vet om dem lider eller inte. Dock är det inte så mycket att göra åt, hon får helt enkelt somna in, när det är hennes tur. Hårt men sant, har försökt att intala min själv det, inte lätt men försöker.

Med detta vill jag säga att jag älskar alla mina råttisar, lika mycket dem som är ibland molnen som dem som är här med mig ♥  

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo