Du finns...

Jag vet att du finns där, jag vet att du inte har lämnat mig och jag vet att du fortfarande älskar mig. För vi har aldrig slutat att älska varandra. Det finns inget slut, det tog inte slut när du tog dina sista andetag, du somnade för att vakna någon annanstans. Det var bara till att acceptera, fanns inte så mycket att göra. Men jag kunde ha varit hos dig, suttit vid din sida, hållt din hand och sagt hur mycket jag älskar dig. Men nu var jag inte där, jag satt inte vid din sida, jag höll inte din hand och jag sa inte hur mycket jag älskar dig. Men jag fanns med dig i ditt hjärta och du i mitt. 

Än idag kan jag minnas denna dag som om det var igår, jag kan fortfarande inbilla mig att du fortfarande finns med mig. Att du när som helst kommer och knackar på dörren. Men inte händer det något. Hur mycket jag än önskar, hur mycket jag än ber så kommer du inte tillbaka. Det är inte så lätt att inse, det är svårt och det kan vara tufft ibland. Men jag försöker att vara stark, jag försöker att kämpa när allt bara känns svårt. Då tänker jag på dig och får ny kraft. Med dig i mina tankar kan jag minnas, men samtidigt fortsätta med allt. 

Du ger mig mer kraft än du någonsin kunnat förstå. Du ger mig stöd, varje dag. Det går inte en dag utan att du finns i mina tankar. Du må vara långt bort, men för mig är du HÄR ♥

(Jag & farfar)
 


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo