Sommar!?

Men ah vart tog sommaren vägen? Nu när man har en ledig dag och allt. Inget toppen väder precis, men någon dag måste det ju regna, eller? Hrm, jo tydligen och just idag när jag är ledig. Enda dagen denna vecka som jag är ledig. Jobbar nämligen sex av sju dagar, men det är gött.

Dagen till ära fick man vakna upp med älsklingen vid ens sida, dock stacka han tidigt :/ själv hade man ju lite sovmorgon. Sen skulle dagen bjudit på några timmar i Lund på Victoriastadion för lite tennis spelande. Men när jag och T kom in så vart det semester stängt. Bra att dem skriver det på hemsidan :/ surt, så det blev till att börja kolla runt på annat, men allt var stängt och vädret var inget kul. Chansade på att det var ledigt i Stp, men ack nej där var också stängt när vi kom dit. Så det blev lite käk och bakning hemma hos T. Trevligt blev det trotsallt :) mycket god paj blev det allt.

Annars har man fått gjort en del andra småsaker. Pillat och fått renskrivit alla närvarokorten, samt räknat ner alla siffror, så nu är dem redo för att lämnas in. Hoppas att man nu fått med allt, nämligen sju listor som man skrivit. Ganska så mycket och rörigt, med alla datum, tider, spelare, personnummer också. Men till nästa termin har man inte tre lag haha.

Här kommer det i alla fall några bilder från i måndags då det var fin fint vädret när vi var ute med hunden, kan man inte tro att det var så fint om man kollar ut nu!

(2011-07-11)


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo