Jobbet 2011-07-19

En dag som denna så har jag jobbat i det fina vädret 07.30-16.00 dock så fick man stiga upp någon gång vid 06.00 för att ta bussen 06.47 men det glömmer jag varje dag och tror att den går 06.43 så jag vet inte hur många morgnar som jag trott att jag missat bussen haha :P

Men duktig som man är så har jag inte missat bussen en enda gång, en klapp på axlen är det allt värt. Idag har det varit till att cykla på jobb, vilket jag tycker är super. Älskar verkligen att cykla, sen att det klart är mindre trevligt att cykla om det regnar. Men allt går, kan dock inte riktigt förstå varför man väljer att köra bil före cykel när det är fin fina vädret ute!? Men det finns säkert en förklaring, alla har sina egna förklaringar ;)

Jobbet inom hemtjänsten är faktiskt ett fantastiskt jobb, man träffar så många olika människor samt att man får göra så många olika saker på jobb. Man ska som sagt kunna lite av varje. Det är verkligen en erfarenhet rikare, men det är allt man är med om. Sen spelar det ingen roll om det är positivt eller negativt. Klart bäst om det är positivt :) Ladda inför morgondagen, då det blir jobb då med!

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo