Hänt på Hvilan

Tiden den bara springer bara iväg, helt sjukt. På fredag har det gått en hel månad sedan jag började på Hvilan, tänk en hel månad! Som alltid i mitt fantastiska liv, så har det ju hänt grejer ;) Ligger lite efter här i bloggen, men sånt är livet. Lägger kruten på andra saker, kommer lite inlägg då och då när man har tid och känner för det helt enkelt.

Som nu, har en liten stund över. Precis kommit hem från Stefan, snackat lite om terminen på handbollen, planerat lite smått också. Sen blev man bjuden på god kantarellsoppa :) mumsigt värre. Nu sitter man här i soffan vid TV:n och ska skriva en liten reflektion. Inte vet jag hur jag ska börja, eller med vad. Men det kommer säkert snart, börjar ja så skriver jag den snabbt ;) Så tar ett inlägg här emellan.

Detta inlägg hade jag tänkt lägga fokus på vår underbara Vollyboll turnering som vi i Flu1 skulle organisera och planera. Vilket gick superduper bra, fantastiskt hur bra det blev. Sen var det ju pricken över i:et att vi spelade final mot lärarna och vann ;) nice!


(Vollyboll turnering, 2010 31 augusti)


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo