Den 13 september

Denna måndag till ära så har man varit ledig från skolan, skönt att få sova ut litta. Inte för att man inte gjort det i helgen men ändå ;) hade ju en liten hund som väckte mig 08.00 och tuggade på täcket :/ mindre nice. Men somnade i alla fall om igen, vilket var tur för jag var super trött.

Men nog om det, har i alla fall hunnit en hel del idag trots min lilla sovmorgon. Ute och gått med hunden, då mammsen är sjuk, pappsen jobbar och brollan är i skolan. Sen varit en sväg på bibblan, lämnat mina böcker så nu blev man av med dem äntligen. Sen cyklade jag hem till min älskade farmor och fikade. Även hennes granne kom på besök, så fick underhålla dem i nästan 2h. Men sen var det dags att bege sig till djuraffären, handla litta mat till mina små råttisar. Men naturligtvis så träffade man Stefan och Mattias påvägen, även lite andra människor som man var tvungen att snacka en sväng med, så det blev ett stopp påvägen. Sen en sväng in på City gross, handla fika med hem till mammsen och mig.

Tagit det lungt, försökt att lägga in en annons på blocket, inte funkat som jag velat men så är det, hoppas det funkar sen i alla fall. Får la ha lite tålamod! Även fixat lite annat smått och gott. Fikat med mammsen också vidare. Sen nu sitter man här och laddar inför kvällens träning som man ska hålla i, ska ha handom P00-01 då deras tränare ringde och frågade om det gick bra. För dem skulle ha föräldrar möte ;) haha så det ska nog gå fint! Kankse kommer ett inlägg senare ikväll om jag orkar :P


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo