21 September - 10

Ingen dag är den andra lik, vad mer kan man säga. Ingen dag går i repris, det finns helt enkelt bara en 21 september 2010, denna dag precis som alla andra går aldrig någonsin i repris, därför får man leva dagen, när den väl är här. Man får ta vara på de ögonblick som man får ta del av. Det man inte får uppleva, är inte heller meningen att man ska uppleva.

Jag tror att allt har en mening, det finns helt enkelt en mening för allt och alla. Sen att en del saker är mer positiva än andra och att en del människor tyvärr får vara med om en massa skit. Men jag tror ändå att det har någon mening, sen vad meningen är det är en annan sak.

21 september 2010 har bjudit på massa saker som alla andra dagar, men kan inte säga att jag gjort samma sak som alla andra dagar som en del brukar säga. En del saker gör man varje dag och det är så det ska vara. Men man gör alltid något unikt varje dag. Dagens unika sak var att jag var ute och gick i mina nya vandrarkängor som jag fick av mammsen och pappsen igår :)


(Frank i mossen, 21 september 2010)


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo