Hajk 7-8 oktober

Startade torsdagen med att gå upp och fixa den sista packningen. Sen bar det av till skolan med buss, haha såg ju ut som värsta skogsmullen! Framme på skolan och där stod jag, inte en enda från min grupp var kommen. Men inom kort så började det samlas lite folk. Sen var min grupp komplett. Alla 11 var samlade och det bar av mot Brösarp :) där vi skulle tillbringa en natt!

Framme efter ca 1,5h så var det dags att ta packningen och börja vandra 7km. Gick lite fel några gånger, men fram det kom vi. Skulle tillbringa natten i en lada, mysigt får jag säga. Efter vi fått hängt upp våra kläder också vidare så blev det dags för lunch, grönsakssoppa. Mycket gott får jag säga. Sen blev det dags för kubb, Flu1 mot Flu2, slutade med vinst för Flu2! Sen chillade vi och hade det trevligt, många goa skratt blev det allt.

Dags för kvällsmat, knyten med grönsaker och stekta köttbullar. Mumsigt värre, sen blev det charader och Alias hela kvällen lång, men vi tog ju en paus och grillade bananer med choklad. Mumsigt värre, sen hoppade vi ner i sovsäckarna vid 22.30 med låt och snackade ett tag. Baugetter var det heta samtalsämnet denna kväll. Dock vaknade alla 02.00 av att någon snarkade så mycket så att en del flyttade upp på ovanvåningen. Själv gick man på toa sen somnade man om tills klockan var 07.09 :) haha

Dags att stiga upp, packa ihop sakerna och käka frulle. Havregrynsgröt och knäckebröd med köttbullar. Sen var det dags för morgongympa :) haha sen bar det av 7km tillbaka. Där det väntades korv med bröd och marsmellows :)

Tusen tack för en under bara Hajk i Brösarp - Johanna, Emelie, Hilding, Jacqline, Marija, Johannes, Muhib, Lillemor, Mohamed och Christian.



(Brösarp oktober 2010)


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo