Livet just nu...

Livet leker som alltid, nej men det rullar på. Man ska inte klaga, man ska vara glad för det man har och får. Det finns faktiskt människor som inte har det så bra som jag. Skänka dem en tanke då och då är det minst man kan göra. Tyvärr kan man inte hjälpa alla än om man så skulle vilja. Man kan inte heller tänka på alla andra hela tiden, ibland måste man tänka lite på sig själv.

På tal om något helt annat så har jag blivit supersugen på ett par saker nu den senaste tiden, ta två hål till i höger örat, klippa mig i Lund på drop in, färga håret lite brunt och göra franska naglar. Sen nu idag jag jag faktiskt redan tagit hålen i örat, ska in till Lund senare och klippa mig hoppas jag. Färga håret sen när jag kommer hem, men några franska naglar blir det inte denna gång, har köpt mig ett naglellack i stället =)

Just nu händer det inte allt för mycket, sitter här och tar det lungt. Har annars varit och tagit hålmi örat som sagt, dock funkade det inte att betala med kort eller ta ut pengar så fick springa på banken och ta ut pengar. Tihi typiskt asså när man sätter sig för något. Tog sedan en sväng till Netto för att kolla om dem fått in plattengerna som dem skule få in. Vilket dem hade så köpte mig en 69:- det får bära eller spricka! Får hoppas på det bästa att den funkar och att den är bra. Fick också ett sådant infall och köpte två packet jordgubbar(spanska) för 25:- så det ska familjen mumsa på ikväll =) Nu ska jag sitta här en stud och nörda mig sen får jag bege mig in till Lund, för att träffa pappsen ska ju handla och fixa inför mammsens födelsedag! 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo