Blekinge 10-13 Maj

Så har man varit i Blekinge en sväng med familjen. Trevligt, trevligt kan jag ju säga. Åkte redan i måndags, vårt första stopp blev djuraffären i Staffanstorp, då vi fick för oss att vi skulle införskaffa ett bilbälte till Frank då hans bur inte fick plats i bilen när vi packat. Det blev superduper bra, sen så bar det av mot Blekinge. Vårt första stopp blev Vä, skönt att komma ur bilen. Sedan så bar det av till Karlshamn, där vi handlade lunch och kaka. Sen for vi till Inga, mammsens moster i Kallinge. Där det blev fika i någon timme, sen bar det av till Ronneby. Där vi skulle försöka hitta Systembolaget, men det var då ingen som hittade dit, vi frågade fyra olika men ingen visste.

Sista stoppet blev allt stugan som ligger en bit utanför Jämjö, lastade av all packning. Sen for vi till Jämjö och handlade lite till morgondagen, frukost och annat gott. Sen åkte vi och beställde PIZZA, mumsigt värre. Sen blev det stugan resten av kvällen, massor med mys och kortspel.

Den 11 maj, dagen till ära. Mammsen fyllde 50 år, så det blev uppvaktning vid sängen, blommor, champange, frukt, choklad och paket från Tallemannen. Sedan blev det frukost utomhus, där det blev paketöppning. Allt blev skit bra! Sedan bar det av till Nisses stuga, sen stranden, Krisianeopel, handla i Jämjö också vidare. Mycket mysigt var denna dag, blev grillning tidigt och mammsen fattade inget. Blev god förrätt, avokado med fyllning, sen grillat med potatissallad, sallad. Överraskade mammsen med ostbrickan innan vi käkat klart. Efter maten så bidde det en runda i skogen med Frank och familjen. Sedan så blev det sist men inte minst marrängschwis. Inte dumt, sen blev det massor med kortspel och yatsy. Sen blev det ostbricka, mums kan jag säga. Men mitt i allt så blev det strömavbrott, men strömmen kom tillbaka igen efter någon minut. 

Dagen efter så blev det sovmorgon, nice. Sen en runda till Karlskrona. Dock så blåste det som in i, så det var inget trevligt. Men fick i alla fall hälsat på Rosenbom, hehe och sen så blev det till att handla en sväng, käka på MAX och sen hem till stugan. Mysa en massa! Regnade som in i och oskade gjorde det.

Hem dagen efter, nice men det har varit trevligt i Blekinge.

    
 


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo