Att hjälpa & göra skillnad...



Att hjälpa & göra skillnad är så mycket värt. Jag kan ibland känna att jag så gärna vill hjälpa någon som behöver hjälp, jag vill göra skillnad. Men det är inte så lätt som det är sagt, var ska jag börja? Vem ska jag hjälpa? Frågorna är många, jag kan inte hjälpa alla, men jag kan hjälpa någon.

Känner att jag en vacker dag ska göra skillnad, jag ska hjälpa någon som behöver stöd. Det är inte för mycket, det är inte för litet, det är alldeles lagom. Lagom är bäst som man brukar säga. För många är jag nog bara en i mängden, men för andra är jag speciell. Jag tänker jobba på att bli speciell, att sticka ut ännu mer. För jag står för vad jag tycker, tänker & gör. Jag är som jag är, kommer alltid att vara det. Ibland kan det vara skönt att vara en i mängden, bara leva, ta det lungt & följa strömmen. Men & andra sidan så är det underbart att sticka ut, få göra precis vad man vill, tycka & tänka precis vad/hur man vill.

När man vet att det finns saker som man kan ändra på, saker som betyder så otroligt mycket för någon annan. Att det finns personer som behöver stöd, att det finns personer bara ett stenkast ifrån oss som behöver någon att prata med & vi bara kollar på. Vi är medvetna om vad som sker, men vi gör inget åt det. När jag tänker på det, så gör det ont, hur fungerar vi? Hur tänker vi? Hur är vi skapade?

Det är trotsallt det lilla som ofta betyder så mycket för någon annan. Så våga göra skillnad, våga hjälp någon annan, våga sticka ut från mängden ibland.



Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo