50 FEST!

Gårdagen till ära så var det dags att fira mammsen, då hela tjocka släkten var bjudna på fest hemma hos oss. En mycket trevlig kväll, hade mycket att göra innan gästerna kom. Fixade med dukning och annat innan jag, Johan och Martin köpte blommor till henne. Sen blev det mer förberedelser innan det var dags att duscha. Sedan så fixade jag och babe snaxet till fördrinken. Så kom gästerna, mycket folk. Förrätten fixade vi till och den blev mycket lyckad.

Martin och pappsen hämtade huvudrätten som vi bestält på Två kockar. Mycket god mat får jag ju lov att säga. Det var kul då alla tycket att det var gott. Sedan så blev det dags för lite paus på käkandet, så det blev presentöppning och mycket prat. Dags för den goda efterrätten =) som också blev väldigt lyckad. Även den tyckte alla om!

Sedan så tog jag och babe en runda med Frank. Lämnade kusinen påvägen då hon skulle träffa några polare. Sedan hem i värmen, fixa fram kvällssnaxet. Mycket trevligt får jag säga, sen gick en del hem. Men resten stannade och käkade nattakorv! Tihi sen så blev det dans mellan 00.00-03.00 helt underbart, fick dock ta en tur med Tallemannen där emellan. Sen blev det sängen vid 03.30!



GRATTIS MAMMSEN 50 ÅR!


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo