26 Maj - 10

Ännu en solig och stormig dag har nu snart passerat helt. När dagen startade så har jag inte allt för mycket på schemat, faktiskt helt tomt. Förrutom att jag skulle till City gross med mammsen. Men första saken på listan var såklart att vandra en runda med Frank. Sen blev det frulle, City gross och en tur till Caramia. Fick två nya lack till mina naglar av mammsen =)

Sedan blev det hem, fick för mig att städa till bebisarna, men började med lilla toan, sen blev det städ till bebisarna, städade rummet, både dammsugade och moppade =) Sen skrev ja ett kort till faster Gulli och ett brev till Stefan. Sen blev det lite surf inne på IKEA:s hemsida då jag troligen kommer till IKEA på fredag =) tihi ska äntligen sätta upp lite hyllor! 

Blev sedan en lång runda med Frank, kastade lite boll och hälsade på bland annat en söt liten cocker spaniel flicka ;) tihi underbart väder att vara ute i, men synd att det blåste lite. Annars så har det inte hänt så mycket mer, kusinen Erik fyller 15. Så GRATTIS till honom! 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo