Fältstudie vecka 13 - Dag 2-3

Så hann man helt enkelt inte skriva något inlägg igår, var så otroligt trött efter en lång dag på fältet och hundkurs. Men tänkte att det funkar att nämna några ord från gårdagen i dagens inlägg. Igår hände inte allt för mycket på fältet besöket kom inte som jag skulle få vara med på. Men jag fick i alla fall vara med barngruppen när dem hade möte och sen var jag med på ett APT möte. Det var la min dag 2 i korta drag.

Dag 3 på fältet har varit intressant, har fått träffa två socionomer i skola som dem heter, två helt underbara personer =) sen har jag fått vara med på tre olika möten, mycket intressant. Mer info får ni inte då jag har tystnadsplikt. Men kan lungt säga att det är super intressant att få lyssna på alla. Har så smått börjat skriva ner problemformulering, syfte, frågeställning och lite så.

Annars har jag hjälpt kära Jennie att skriva lite, bytt idéer också vidare, bollat idéer med henne också vidare. Läst igenom några dokument, så att allt lät bra också. Kan i alla fall konstatera att det jobbar helt underbara personer på IFO i Staffanstorp =) Har även kommit fram till att jag ska jobba ute på fältet och inte sitta på kontor. Om jag nu kommer jobba som socionom =) Ser framemot imorgon, då jag ska få träffa fältgruppen, låter super intressant. Tyvärr är det ju sista dagen imorgon på fältet =/ Så har satt ihop en liten sak till kära Jennie =)

Har även funderat starkt på om jag kanske ska bli kontaktperson till någon, men får la se hur det blir med den saken.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo