Första!

Så var första uppgiften skriven och klar inför morgondagens redovisning, en muntlig sådan framför hela klassen. Men det känns bra, blev nöjd med uppgiften efter att jag fått den klar. Har ju tidigare skrivit en SWOT-analys så det var inte helt nytt för mig, men detta var från ett annat perspektiv!

Snart har man gått på universitetet en hel vecka, det känns skumt men bra. Tiden går konstigt nog fort, fast att vi har haft många långa föreläsningar och mycket info denna vecka. Men än så länge så känns det bra och intressant. Det enda som är lite si och så just nu är kurs litteraturen, men har börjat kolla igenom och ska troligen köpa min första bok i morgon om dom har den inne, annars får jag beställa den tillsammans med de andra!

Kan ju lungt säga att jag trivs i klassen och med dem som jag har börjat umgås med. Känns bra allting faktiskt, hoppas nu bara att det fortsätter så, men man får ta en dag i taget så. Man får se vad dagen har att erbjuda. För övringt så fick jag och Mikaela små springa till tåget för att hinna med det 15.10 när vi slutade 15.00 hehe, men vi hann för det var försenat 10 minuter så! Typisk jue, sen fick vi lite info kring våra fältstudier som vi ska göra om typ en månad, så nu blir det till att söka plats någonstans! Fått kontakt med en på Mickes jobb som är socionom så ska kanske få böcker också av henne =) Får la se, kanske kan göra mina fältstudier hos henne!? I morgon blir det en kort dag, 09.00-12.00  eller ja det är ju förstås en akademisk kvart, så 09.15-12.00 redovisning och sen är det slut.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo