Ett liv passerar förbi...

Plötsligt står man där, utan att förstå hur det kunde hända. Hur det kunde bli så som det blev. Ingen förklaring finns, ingen som kan svara på dina frågor. För det är ingen som vet. Vuxna som ska veta allt, när det väl gäller, är det ingen som vet. Man får svart på vitt, man ser sanningen i vitögat.


Bilden av det som en gång varit, bara suddas ut, det är inte verklighet längre, det har aldrig någonsin varit verklighet. Vad var det som hände? Vad var det som gick så snett? Var finns den felande länken, var finns den skyldiga, finns det någon skyldig? Vem är det som borde få skulden, vem är det som borde veta? Massor med frågor, men inga svar. Vart är världen på väg?

Ett liv har passerat förbi och man står där själv. Kvarglömd, ensam och utan att förstå. Förstå vad som hänt, att den man älskar inte längre finns, att han lämnat dig. Att du nu får klara dig själv, att du nu är ensam. Någon som han kommer du aldrig någonsin att träffa igen. Han var unik, han var speciell, han var sig själv, han var min farfar.


Ett ljus för dig ♥


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo