Campus Helsingborg

Jadå, då vart det la klart det blir Campus Helsingborg för mig VT10! Vilket innebär att jag ska läsa till socionom på Helsingborgs universitet, fatta det är sant! Känns lite pirrigt om jag ska vara ärlig, men det blir nog hur bra som helst hoppas jag. Lite nice, börjar inte förrän den 18 januari det vill säg jag är ledig en vecka till ;) tihi. Fast det är klart, lite smått drygt är det. Men det är ändå nice, kan inte annat än att börja fundera.

För snart 1 år sedan var jag och resten av ekonomerna på en utställning i Malmö, på Malmö mässan. Där det var en massa andra som hade ställt ut sina småföretag som det själva hade startat. Där det också fanns andra som gjorde reklam för andra saker så som universitet och program. Tänk där stod jag och mina två kompisar och endast ville ha varsin penna, men vi kunde inte bara gå fram, ta pennorna och gå. Så vi stod och kollade lite sen tog vi pennorna och ja där var ju så klart en snubbe som började snacka om hur bra Campus i Helsingborg va och naturligtvis med mig. Så jag kom inte där ifrån, så fick stå och lyssna, fick massor av papper också vidare. Men enfteråt så tackar jag honom för det, för jag blev förtjust i skolan!

Kom hem och sa till mammsen, pappsen att jag ville åka på öppet hus på Campus i Helsingborg, dem trodde att jag hade slagit i huvudet, men ack nej. Åkte dock aldrig på öppet hus, men nu sitter jag här och ska börja på Campus Helsingborg, det känns overklingt, men det finns en mening!


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo