Babybobo *-*

Martin Peter Holmberg, min underbara älskling. Det har varit han och jag i 2 år, 4 månader och 11 dagar. Fler ska det såklart bli, min underbara lilla Mattiiin. Min lilla mjukis det finns ingen som honom, alltid lika go och söt. Att jag får vara hans, kan jag inte med ord beskriva, det går helt enkelt inte. Vet inte hur jag ska kunna få honom att förstå.

Han betyder något så fruktansvärt mycket för mig, kan inte få nog av honom min söta lilla babybobo. Det finns nog inget mysigare än att ligga där under täcket och bara mysa med honom. Få ligga i hans famn och bara ta det lungt. Känna hans andetag mot min hals och hans armara kring mig.

Varje gång jag träffar honom så kommer den där speciella känslan i magen, det liksom pirrar till på ett speciellt sätt. Det går liksom inte att beskriva med ord, man måste helt enkelt uppleva det själv. Alla får tyvärr inte den möjligheten och det är synd. För det finns inget bättre, det är så mysss.

Mattiiin jag älskar dig av hela mitt hjärta. Från dagen då jag fick träffa dig, så viste jag att det var något speciellt med dig, det pirrade liksom till på något sätt. Änn idag snart 2½ år senare så pirrar det på samma sätt om inte mer. Det är för underbart för att vara sant!

Jag kommer nog aldrig själv att förstå vilken otroligt tur jag har som får vara Mattiiins flicka. Det finns flera 1000 flickor där ute, men ändå så har han valt mig. Finner inga ord!

Det finns så mycket som jag skulle vilja skriva här, men när man väl sitter här så tar det stopp. För jag vet inte hur jag ska formulera allt som finns att skriva. Jag kan inte sätta några ord på min kärlek till Mattiiin, men kanske en vacker dag så kan jag det, vem vet?

Det känns som om jag flyger, som om jag lever på moln. Det är så mysigt, det går som sagt inte att beskriva. Ingen kommer att förstå hur mycket jag älskar min Martin Peter Holmberg och han är bara min. Så alla andra som skulle vilja smaka, ack nej det får ni inte, han är min, bara min! Han är så lik mig, fast ändå inte. Vi är olika men lika, svårt att beskriva, men vi vet vad vi menar.

Vi behöver inte alltid snacka med varandra, det räcker ibland med en blick. En blick säger mer än tusen ord. Det är helt underbart! Varje gång han överraskar mig med små saker så blir ja så glad, men vet inte laltid hur ja ska kunna visa hur mycket det betyder för mig, samt hur mycket han betyder för mig! Jag älskar honom något så enormt.


Jag älskar dig Martin Peter Holmberg ♥

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo