7 Januari - 10

Tog bussen till stan med lille Frank och brollan idag! Tanken var då att vi skulle fixa en ny sköldpadda till Frank, hälsa på mammsen på jobb och gå en runda i stadsparken. Men det blev inte riktigt som planerat, men så brukar det vara. Kan då börja med att berätta att lille Frank var superduper duktig när vi åkte buss. Det var ju första gången för honom =) tihi

Hoppade av bussen och satte kurs mot mammsens jobb. Men först blev det ett litet stopp vid Fiskekompaniet, då brollan skulle in och kolla en sak. Sen bar det av till mammsens jobb, men när vi kom dit så ringde vi mammsen och frågade var hon var. Men hon hade ju naturligtvis inte lunch då, så vi fick bege oss iväg. Kunde inte stå där ute i kylan, så vi gick en sväng till djuraffären för att köpa en sköldpadda, men ack nej dem hade inga små kvar, men skulle få in nya om ca 2 veckor. Så det blev att vi gick till Stadsparken och gick en runda där på isen också vidare. Tänkte därför dela med mig av några av dagens bilder, men vill ni se alla så får ni kolla in http://stuttsi.bilddagboken.se/p/main.html?#0 där finns alla bilder från dagen ;) klicka då på den 7 januari såklart!

Sen bar det av hem igen, även hemresan gick bra på bussen. Duktig är vår lille Talleman. Sedan när vi kom hem så var jag super hungrig, så jag och brollan gjorde en redig lyxlunch. Det är inte varje dag man får det, vi gjorde potatisklyftor i ugnen, stekte upp oxbiffar med lök, bearnäsås, sallad och vitlöksklyftor MUMS kan man lungt säga! Annars så har jag inte gjort allt för mycket denna dag. Men det har minst sagt varit en mysig dag med brollan och Frank.




Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo