Helgen :)

Så är snart denna helg också över, har gått nästan lika snabbt som resten av veckan. Jag har i alla fall haft en bra helg, startade med att man slutade tidigt från skolan 13.00! Sen så blev det lite träning och sen tog man bussen med Mattiiin in till Malmö för att träffa några polare från klassen :) hem en sväng till Jasmina först och ta det lungt. Sen blev det utgång, lite käk nere på MF Libanesiska piroger, inte allt för gott men det gick.

Hade sedan tänkt att slå oss ner på Lillatorg men där var fullt överallt. Så vi tog bussen till Möllan i stället. Där vi slog oss ner på Mascot :) mycket trevligt ställe, drack en alkoholfri drink som var supergod. Hade det allmänt trevligt med folket. Vi som var med, jag, Mattiiin, Jasmina, Janette, Christos, Mohammed och Tobias. Sen träffade vi också Jaybee en sväng på festivalen. Avslutade kvällen med nattamat, sen var det hem och nanna som gällde 01.45!

Lördagen bjöd inte på något speciellt, tagit det lungt och småsnackat med familjen. Farmor kom också på besök en sväng så det blev lite fika. Sen så var det dags att laga mat, grillat skulle det bli. Det som stod på menyn.

Söndagen den har också varit chill, dock haft ett par saker att göra. Städa till råttisarna, dammsuga rummet, moppa golvet och sen dömma match P99 spelade. Sen blev det en sväng med hunden, köpet lite snax som vi sitter och myser på nu. Babe han lagade mat till mig idag, så myss :) Nu ska vi kolla på film och mysa!


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo