11 augusti - 10

Denna dag till ära så regnade det när man vaknade, men ack så kan det vara. Inte mer med det, högg in på frullen för en gångs skull, jag var faktiskt hungrig när jag vaknade. Sen blev det på med gångskorna och regnjacka. Ut i regnet med hunden, ganska så skönt ändå, slutade ju att regna. Sen var det hem och slappa litta framför TV:n väntade på brollan och mammsen som var och handlade. Blev lite fika sen innan mammsen var söt och färgade mitt hår :) hoppade sedan in i duschen, så otroligt skönt.

Sen hade jag ju varit smart nog och frågat brollan igår om han ville cykla med mig till Åkarp, skulle ta tiden och sedan handla tabletter. Så nu var det brollan som jagade på och sa att vi skulle cykla. Hade ju slutat regna helt. Så vi slängde oss på cyklarna och trampade iväg. Det tog ca 40 min till Åkarp, med motvind, så går ju snabbare om det inte blåser. Tyvärr hade dem inga tabletter :/ så lite otur, men vi cyklade glatt tillbaka. Stannade dock vid Ljungshandel och köpte glass :) myssss!

Fick då ett trevligt samtal :) men säger inte mer!

Sen var det till att cykla hem, färga brollans hår, sedan fixa med busskorten registrera dem inne på hemsidan, så vi kan kolla saldo :) Sen var det dags att klippa brollan, snyggt blev det som vanligt! Lagat mat sen och nu ligger man här och kollar på Wipeout sen ska man kolla på Livet på BB.


(Jag, 9 augusti 2010)


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo