Träning 14 April

Tro det eller ej men jag gick faktiskt till träningen idag, i rask takt hela vägen med min lilla ryggsäck samt min stora väska. Så man kan ju konstatera att jag var lagom varm när jag kom fram. Så uppvärmd det var man allt ;P På G till träningen så insåg ja ännu en gång hur underbart fint väder det faktiskt var ute. Inproviserade lite och skickade SMS till alla att vi skulle köra uppvärmingen ute. Vilket blev lyckat, då det endast var två som inte hade uteskor men det löset sig allt!

Så var det bara till att köra igång, på med uteskorna och ut i det fina vädret. Sprang en runda runt Hagalid, sen gick vi runt och gjorde sammarbetsövningar samt passade lite. Sen bar det av in i hallen för lite spel, S höll i dagens träning, då jag och E fixade med papper, beställningar, kläder och annat smått och gott inför fredag.

Kan i alla fall konstatera att tjejerna är spända på allt vad det heter Alingsås just nu. Ska inte säga att inte vi tränare är det för det kan jag säga att vi är, i alla fall jag. Tycker att det ska bli superduper skoj :) Nu är det sista fixat, beställningen av T-shirts är gjord och nu ska man bara packa sina egna grejer inför fredag, men det tar vi imorgon!

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo