Dagen

Så har snart den här dagen också passerat förbi. Men man har allt fått gjort en hel del idag och det är nice. För det första så har jag gått upp i någerlunda god tid 09.20! Rekord på ett bra tag om man bortser från igår 06.45! faktiskt fått i mig frukost, tro det eller ej, men det är sant. Gått en lång runda med hunden, sen var det dags att gå till tandis för att räkna alla tänder. När jag kom dit så hade dem skaffat sig ett modernat inloggningssystemm så man skulle anmäla sig där =) tihi gick fint och det var min tur precis när jag satt mig ner! Fick tagit bilder på tänderna, räknat allihop och det gick fint. Hade dock ett litet hål. Så dem frågade om jag ville att vi skulle laga det idag på en gång och ja självklart så tackar man inte nej till det, slipper ju gå dit en gång till i år "peppar peppar ta i trä". Så jag fick mig en spruta som jag alltid får när jag är hos tandläkaren och för en gångs skull så behövde jag bara 1 och inte 4!

Sen har jag dammat hela 2 av 3 våningar =) duktig har jag varit, sen har jag fixat med lite olika ljus uppsättningar, blommor. Faktiskt så har jag också dammsugat 2 av 3 våningar =) samt fixat alla stolar så att man slipper fastna med strupbyxorna i dem när man sitter =P tihi.

Blev helt klar för en stund sedan, tog mig en välförtjänt dusch =) sen nu sitter man här och tar det lungt, fortfarande litta bedövad i munnen haha, ska nog gå och hämta kameran så man kan ta litta bilder på det som jag åstakommit idag =) tihi samt lägga in bilderna från helgen. Annars så bjuder kvällen på styrelse/ledarmöte och sedan litta mys hemma i soffan får jag hoppas!


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo