Alingsås!

Hemma igen efter en tur till Alingsås, en helt fantastisk helg med mitt kära lag och andra lag från klubben. Helt otroligt vilken underbar klubb man är medlem i, det är svårt att inse. Bussen avgick 11.30 i fredags och vi var uppe i Alingsås ca 16.00 då det blev incheckning för ledarna och massa aktiviteter för barnen. Sedan blev det buss till skolan där vi skulle bo, packa in sakerna, packa upp madrasser, pumpa också vidare. Sen blev det till att åka iväg och käka kvällsmat, taco! Sedan var det till att ta bussen tillbaka till skolan där vi bodde, för att kolla på F97s match som dem vann, tackvare vår fina hejarklack! Sen blev det till att bege sig till rummet, fixa sig innan man skulle somna, dock blev det inte tyst på ett bra tag. Sen klampade de stora tjejerna runt och skrek utanför vårt rum så det blev inte många timmars sömn.

Lördagen startade 06.30 då vi gick upp, fixade oss, frukost sen buss för att vi skulle iväg och spela. Spelade tre matcher, spelade bra men vi förlorade tyvärr, vi är nära men nära skjuter ingen hare. Killarna vann alla sina matcher, samma för F97 och P99. Otroligt kul har vi haft i alla fall, sen blev det fotografering, sen lunch, duscha och ta det lungt. Kolla på match, fick föräldrarna att beställa pizza till tjejerna och oss. Samt annat mys, sen blev det tyvärr ingen bio som vi lovar men tur var det. Vi hade disco hemma med tjejerna och killarna. Sen blev det mys innan vi skulle nanna. Fick dock ta en tur innan vi skulle nanna och hämta 2 tjejer från F97 vid bussen. 

Söndagen bjöd på frukost, sen packning och städning men vi har så söta föräldrar som hjälpte oss med allt detta. Sen blev det en sista macth för oss, då vi förälrade på ett domslut, men sånt är livet. Så var alla SHK:lag utslagna så vi kunde käka och sedan ta bussen hem till lilla Staffanstorp!

 

 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo