1 April - 10

Tänk att idag är det 1 april, usch vad tiden den går det är helt sjukt. Jag och baba fyller hela 2 år och 7 månader idag. Lite svårt att förstå om man tänker efter, att det gått så lång tid!? Men livet rullar på som vanligt, det är i alla fall skönt att det är långhelg nu, ledig hela fyra dagar =) Så imorgon så sticker jag till Vellinge för att fira babes lillasyster som blir 18 =) Grattis på henne! Sen ska jag stanna där tills söndag, lördagen så blire påskmat hemma hos babes kusiner, sen blire hem igen då man måste plugga =/ usch inte alls sugen på det, men måste.

Nu skulle jag dock inte snacka om det, utan dagen. Jag har faktiskt gjort en hel del sedan jag kom hem idag. Kom hem vid 14.30 då jag också varit en sväng på City gross och handlat litta. Sen blev det mys och käka med Tallemannen i soffan när man kom hem. Fick sedan ta mig i kragen, gå och städa till mina små råttisar. Så nu har dem påskfint =) drog även över golvet med dammsugaren och moppen =)

Bjuder här på en bild på min lilla Skrutten =) Sötastesöt i deras rosa hängmatta, som jag faktiskt har sytt själv, lite stolt får man ju allt vara!




Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo