Mina djur!


För er som inte känner mig så är jag en djurtokig människa. Det spelar ingen roll vad det är för djur, älskar dem alla, fyrbenta som tvåbenta =) Därför detta inlägg, dessutom så får man ju inviga den nya kategorin ;) Tänkte därför skriva lite kort om mina små djur!

 

Pyret -
En livlig liten pys, alltid på G. Helt vit med röda ögon, snart 6 månader gamal. Pigg på det mesta, men kan vara en riktig sjusovare ibland. Varit på rymmen det har hon en gång i trädgården under tarassen. Har en alldeles speciell personlighet må jag säga, min lilla terrorist, hennes smeknamn som hon fick redan första dagen! Komiskt eller ej, men efter att min lille Melle hade somnat in så sa jag till mig själv att jag skulle vilja ha en råtta som är helt vit med röda ögon. När jag berättade det för familjen så sa dem bara "Haha och var ska du få den ifrån?" Klart det kanske inte är världens lättaste, men skam den som ger sig. 


Skrutten - Troligen syster med Pyret, därför samma ålder snart 6 månader. En lugn, mysig tjej, med blåa ögon och vit/grå päls, snart helt vit! Lite skygg, men super nyfiken, så nyfikenheten brukar ta över. Både Pyret och Skruttan går under smeknamnet "Bebisarna" Skrutten blir alltid så glad då man kommer med en bit mat, det spelar ingen roll vad det är för något. Precis som Pyret så har Skruttan rymt en gång, men som tur var bakom ett köksskåp, så det var tur att hon själv kom ut, hade inte kunnat få ut henne!

Frank - Senaste tillskottet till familjen, nu endast 12 veckor gamal! En liten livlig blandras Cocer spaniel/terrier hur go som helst. Men som alla andra valpar så får han sina små ryck och då önskar man ibland att man inte vore hemma, men man tar snabbt tillbaka den tanken igen. Älskar att sova i sängen tillsammans med mig, leka med brollan och pappsen och mysa med mammsen. Äter det gör han med stor aptit ;) Han är svart med bruna inslag på tassar och bröst.



Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo