Helgens bravader


Fredag
- Chill och ta det lungt. Ungefär det som stod på programmet för dagen, kan vara skönt ibland det med. Som sagt har ju varit lite förkyld de senaste dagarna men nu är man på G att bli frisk igen, så det är positivt i alla fall.

Lördag - Sov som in i idag, steg upp vid 09.00 och lämnade hunden till pappsen, sen bar det av ner i bingen igen till älsklingen, myspys. Sen som vi som två stockar ända tills klockan var 12.30 =P haha det behövde då jag kan jag säga. Sen blev det till att fixa till sig och bege sig till City gross för att handla choklad och blommor till älsklingens faster + kusiner. Sen middag i Tygelsjö, mycket trevligt får jag säga, sen bar det av till Köågerup och lämna älsklingens syster + pojk, sen hem till lilla Staffanstorp igen.

Söndag - 07.00 ringde klockan och det var dags att gå upp, handboll som stod på schemat för denna dag! Till Lödde bar det av, som alltid så var både pojkarna och flickorna duktiga men hade inte turen på vår sida, men vi hade skoj och det var huvudsaken. Alla fick medalj så alla vara nöjda och glada vid dagens slut! Sen blev det hem och mysa med älsklingen + doggen resten av dagen 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo