6 Oktober - 09


Vaknade sent idag jag och Frankiboy ;) tihi faktiskt vid 11.00 tihi. Men skönt var det att bara ligga kvar i sängen och mysa när klockan ringde. Stängde bara av den och somnade om igen. Sen hoppade voven ner på golvet så fick hämta honom, sen somnade vi om så sött igen.

Sen kom mammsen ner till oss och sa att det var dags att gå upp. Hrm vi var ännu tröttare då, men vi masade oss upp. Sen gick vi vår dagliga morgon tur jag och Frank. Alltid lika trevligt och mys att komma ut så där på morgonen/förmiddagen. Sen kom farmor en sväng och fikade. Sen bestämde vi oss för att vi skulle åka hem till farmor innan vi handlade och ta bild på hennes stora fina blomma, vilket vi gjorde också, sen tog jag lite andra bilder också!

Sen bar det av och handla med mammsen, sen när vi kom hem hade hunden forserat hela gallret och hällt ut allt vatten och befann sig i varadagsrummet. Annars har jag fixat med bilder till farmor, skickat lite mail och ja fixat lite inför imorgon då jag ska vara med på Mellanvångens "MÅ BRA DAG"




Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo