20 Oktober - 09

Fått gjort nästan allt som jag tänkt mig idag. Vilket känns superduper bra, har varit en sväng hos min underbara farmor och käkat frukost. Vilket var mycket gott, vi fick så klart smaka på hennes underbart goda köttbullar. Sen bar det av hem igen, fast det dröjde inte länge förrän vi skulle bege oss igen. Nämligen dags att hälsa på Mattias som nyligen flyttat, så blev det kaffe, the och bullar/kakor. Mumsigt värre får jag ju säga. Sen vart det dags att skicka lite mail såklart =) alltid lika viktigt, fick då ett samtal från ordförande i förreningen att hans dator var stulen och han hade inte kvar mailadresserna till ledarna, så jag fick viderbefodra mailadresserna, man är ju en räddande ängel ;) tihi. Sen var det till att boka lite lokaler också inför föräldrar mötena som vi ska ha. Sen ringa lite och snacka med Lilleman =) Sist men inte minst så har jag varit med mammsen och handlat på City gross. Inte gjort så mycket mer idag, käkat glass för en stund sedan, spelat spel och nu sitter jag här och kollar litta TV. Snart dags för en runda med hunden, sen kallar sängen! Pepp för jobb och träning imorgon! 

Faktiskt lyckats att ta några bilder idag, det var ett tag sedan och som älsklingen sa innan "Vi måste åka någonstans, så att jag kan ta bilder" Vilket jag håller med om, är sugen på att fotografera litta, men jag vet då inte vad. Kanske någon som har något förslag? Tackar för alla förslag, hoppas bara att jag får några!

Anonym skrev

Imorgon ska jag ägna mig åt städning och bloggdesign. Skall även rensa mina lådor här vid datorn. Dem är FYLLDA med skit vill jag lova.. Sov så gott!

Den 2009-10-20 klockan 23:53:35.
http://designbyjessica.blogg.se/
Yoursooofine here! skrev

okej ;P vad ska du handla då?;) mat eller något annat?;) hah

Den 2009-10-21 klockan 13:25:11.
http://yoursooofine.blogg.se/

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo