Onsdag 25 November - Träning

Tiden går så snabbt när man har mycket att göra och när man har kul. Ännu två träningar är nu avklarade. Tiden den springer som sagt bara iväg. Ibland undrar man var den tar vägen!?

Killarnas träning började vi med att köra en passningsövning som gick ut på att slå säkra passiningar och två stycken skulle bryta passningarna. Vilket funkade ganska så bra tycker jag, dock har en del lite svårt för vad som är en "ballongpassning" och vad som är en passning. Men det kommer hoppas jag, bättre sent än aldrig. Sen fortsatte vi med en annan passningsövning som handlar om fart på benen och än en gång säkra passningar. Sedan blev det skott träning, med finter och likande. Plötsligt så var träningen slut så vi avslutade med streatchning *stavning*

Dags att börja tjejernas träning, som vi startade med samma övning som killarna. Tycker dock att tjejerna klarade den lite bättre, dock så körde vi den två gånger med dem för dem var lite färre. Sen tränade vi på skott, vilket dem behöver, skott med försvarare och sen lite finter där med. Sen hade jag lovat dem att dem skulle få träna på sin hejaramsa, så det fick dem =) haha och sen var det dags för ett litet besök in på P98-99:s träning där landslagsspelaren Sara Holmgren var på besök då hon är syster till en tränare i klubben och en av våra flickors moster. Så det tyckte tjejerna var kul, dem satt och snackade med henne en stund och sen fick dem autografer av henne =) jag fick då stanna och ta till några som inte var där. 

Men det har varit två lyckade träningar denna onsdag, sen är det dags för träning på fredag + kolla på match då våra F97 ska spela hemma. Sen är det träningsmatcher på lördag med P00-03 så ja det rullar på!


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo