Nya råttisar!

Som ni redan vet så har jag skaffat mig fler små råttisar, hade då tänkt mig en eller två kanske. Men det hela slutade med fyra stycken små råttis flickor. Men vad gör man inte för djuren små!? För er som inte vet så svarade jag på en annons där en tjej skulle skänka bort sina små råttisar pågrund av flytt, jag kännde direkt något starkt för annonsen. Så jag skickade ett mail, fick svar och sen snackade jag med mammsen och pappsen om det. Fick då ett OK så jag snackade mer med tjejen, som heter Linda =) Så ja det slutade med att jag och mammsen åkte till Simrishamn och hämtade hem flickorna små.

Självklart så hade jag tänkt att lägga upp bilder på dem småliven, dock så lånar jag bilderna som jag fick av Linda. Inte hunnit att ta några egna, men det kommer. Som sagt känner inte råttisarna så bra, men har fått en liten uppfattning om dem i alla fall.


Detta är då Betty på bild 1, en nyfiken liten tjej. Har valt att behålla namnet för jag tycker att det passar så bra. Hon är en riktig liten Betty tihi. På bild två ser vi råtta nummer 2 som inte hade något namn då Linda som hade dem tidigare hade tagit över henne från en som skulle avliva dem och troligen inte hade varit så snäll mot henne. Så hon hade inte haft hennes så länge. Men nu har denna lilla råttis fått ett namn av mig, Choco heter hon. Tycker att det passar så bra, hon är som sagt chokladbrun och sen passar det hennes personlighet så bra. Lite blyg men det får vi jobba på =) kan ju hoppas att det bara är nu i början. Bild 3 där sitter råtta nummer 3 som även hon inte hade något namn, då av samma anledning som Choco. Men även hon har fått ett namn av mig nu, Zenta. Kanske lite speciellt men det är precis vad denna lilla tjej är, mycket rädd av sig men det får vi jobba på, kommer dock fram till mig och tar mat ur handen så det är en bit påvägen tycker jag. Zenta passar henne prefekt, jag fick bara en sådan uppenbarelse att hon skulle hete Zenta så nu gör hon det. Sist men inte minst så har vi Molly på bild 4, även hon fick behålla sitt namn då det passar henne. Allt som går att äta är MUMS tycker Molly tihi och allt som man stoppar in i buren provar hon att stoppa i munnen =) tihi En reddig goding.

Det finns ingen i min närhet som förstår varför jag beslutat mig för att ta handom dem. Men det behövs inte, dem behöver inte förstå, det räcker med att jag vet varför och att jag är nöjd med beslutet. Det är trotsallt jag som bor tillsammans med råttisarna i mitt rum. Förutom älsklingen, men han tycker om dem för att han älskar mig =)

loppelottan!!<3 skrev

hihi sööt allihop :D<33

Den 2009-11-25 klockan 22:11:20.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo