Rörelse

Hjälpte till på pojkar 02-03 träning idag, tyvärr kom det inte så många, men dem fick lite skott träning, kontringar också en hel del spel. Då jag och Lilleman samt de föräldrar som var där, lirade match med dem på helplan. Otroligt skoj, finns nästan inget bättre än att vara på träningarna med alla barnen. Man blir som en helt ny människa :) sen är dem ju så otroligt härliga allihop.

Inte nog med att man fick röra på sig på träningen utan man inledde dagen med hopperep :) tihi en mycket kul idrottslektion. Dock fick man ont i knäet, men man överlevde. Har dock ont nu, men det går la över när jag gifter mig som man brukar säga, men ja får då hoppas att det går över innan, för jag hade inte tänkt gifta mig!  Så nu har man fått röra på sig en hel del :)

Sen kom jag faktiskt att tänka på en sak under träningen och det är att till hösten så ska jag fanken få klubben att starta föräldrar handbollen igen! Det är en sak som är säker! Men jag får tjata lite på M! Annars idag så har jag fixat en extra kyl till min student, så vi kan förvara dricka och mat :) ska fixa ett bord till också!

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo