Helg

Så har det varit helg och ja de har hänt mycket! Det är nästan lite svårt, man vet inte var man ska börja någonstans! Men det är nog lättast om jag börjara med fredagen och arbetar mig igenom helgen!

Fredag - Sluta lite tidigare för att hem och fixa till sig, nämligen dags för bal! Älsklingens bal, alltså bal med NFU! Bidde bra med både frisyren och klänningen. Fotografering var där också ja, tog bilder så klart, fin fint! Sen dags för fördrink, fint, med lite champange. Inte världens godaste men helt okej :) sen lite mingel hit och dit :) Sen äntligen dags för mat, superduper god förrätt, sparris med hollandäsås och bacon! Huvudrätten var sådär tyckte jag, majskyckling, potatis, rödvinsås, svampomelett samt lite grönsaker. Efterrätten var supersöt, nåe vitchoklad sak med lite sås!

Sen dags för dans, kunde dock inte dansa så mycket hade superduper ont i mitt knä :'/ tråkk tyckte så synd om älsklingen men dansade iaf en tryckare ;) Sen var det dags för hemfärd vid 01.30 ungefär, sen i säng vid 02.30 :P

Lördag - Upp 07.45 för att fixa till sig lite snabbt för sen var det dags att packa det sista i väskan och sticka till Haga! dags att samla alla för cup :) Malmö handboll open 09! Första året för turneringen så det var helt nytt, vi spelade ute på en fotbollsplan i Malmö! Vi hade anmält ett lag med 4 tjejer och 5 killar! Vann vår första macth vilket känndes bra och vi spelade superduper bra, sen förlorade vi dock den andra med bara några få bollar, sen vann vi vår tredje vilket innebar att vi hade kommit 2:a i gruppen :) super kul! Det betydde också att vi kommit till A-slutspel och spelade om 1:a eller 2:a platsen, lite pirrigt men det var en lång väntan hela 2h! Tyvärr var E tvungen att åka hem så jag var själv kvar, dock så var ju Lilleman där och hjälpte till lite smått!

Så var det äntligen dags för finalen, det gick brai början men sen gick det ganska trögt bollarna sköt vi högt över, men så vände det efter lite taktik, det stod plötsligt 7-5 till oss och det vara 1 minut kvar. Jag ville bara att tiden skulle ta slut också blåste dommaren och vi hade vunnit, det var svårt att förstå men glädjen var stor! Alla föräldrar jublade och tyckte att det var underbart samt alla barnen så klart! Vi fick guldmedaljer, en pokal till laget/klubben samt varsin tröja där det stod "Mästare Malmö handboll open 09" Vilken kännsla helt superduper underbart!

Sen var det till att skynda sig hem, dags för kalas, hoppade in i duschen, sen iväg igen! Hemma inte allt för sent vid 23.30 ungefär!

Söndag - Börja med ett stort grattis till alla mammor i världen! Ett extra garttis till min lilla mamms :) Eftersom det var morsdag idag så kom farmor hit och åt middag. Vi skulle ha käkat hos henne men hon mådde sådär så de fick bli hos oss ist! Men det var trevligt det med ska jag säga, min älskade lille farmor. Satte upp Melleburen gjorde jag och pappsen så råttisarna fick komma ut en sväng :)

Det har som sagt varit en underbart trevlig helg, mycket som hänt, men det är nice! Kolla gärna in www.stuttsi.bilddagboken.se för lite bilder ;)

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo