Åtta saker...

Åtta saker kvar som ska klaras av innan man är klar med allt vad det gäller skolarbete. Det är ganska så sjukt att det är så lite tid kvar, vi går i skolan seriöst i ca 1½ vecka till. Sen har vi 1 oseriös vecka framför oss, studentveckan sen smäller det! Lite svårt att förstå, när man tänker efter!

Men som sagt en del saker som ska klaras av först då ja, hoppas bara man klarar av allt, bara en sak som hänger löst om man säger så, men det går får jag hoppas.

Vecka 22
Onsdag - Lämna in ekonomisk rapport på IE
Torsdag - Muntlig redovisning/diskussion om bonus på R&B
Fredag - PROV på ledarskap i O&L

Vecka 23
Måndag

- Debatt på Aj
- Debatt rättskunskap
- Kort presentation på IE
Onsdag - Skicka in arbete rättskunskap

Samt matten som ska fixas hoppas jag, annars får det vara. Känns inte som om jag kan göra mer än vad jag gjort. Men man får ju såklart hoppas på det bästa :) Snacka lite med J, så ska få göra en del muntligt så hoppas att det räcker, räkna uppgifter gör jag redan som en tok!

Men det känns bra, man ska se det positivt, orka liksom lägga all energi på att se de negativa när det finns något positivt med allt, men som sagt "Det är inte lätt när det är svårt" men vem har sagt att det ska vara svårt? ;) Snart klar med min ekonomiska rapport om Norge till IE så ska skicka in den snart!

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo