På rymmen

För att på midsommar så rymde grannes kanin och då fick man ju ut och försöka jaga in den. Vilket vi lyckades med efter ett bra tag, jag som fick tag på den lille stackaren. En sådan söting, man blev ju bara så kär =) Trodde ju att allt var slut där, men nej fanken. För igår så hade jag mina små älsklingar ute och ja då plötsligt så ramlar Pyret den lille fjanten ner och rymmer under vårt trädäck. Jag trodde fanken att det var slut att hon hade rymt för alltid.

Fick snabbt stoppa in stackars Skrutten i buren som var helt i chock, sen var det dags att leta råtta, inte världens lättaste precis men är man envis så är man. Pappsen gav typ upp ganska så snabbt men jag gav mig inte. Gav förslag på att ta upp golvet, men pappsen var inte så road men då hjälpte älsklingen mig. Så vi fick upp två brädor så man kunde sticka ner huvudet och se var min lille bebis var. Hon satt där, usch vilken lättnad. Sen kom brollan och hanns kompis Viktor hem, dem hjälpte också till, vi försökte att locka ut henne, spruta vatten på henne och allt. Men hon vägrade, sen grävde brollan ett hål, men det var lite litet.

Men sen fortsatte jag att gräva och då grävde min lille bebis Pyret från ett håll och jag från ett. Sen fick jag lura ut henne med en potatis och ut kom hon. Jag fick tag på henne, efter ett tag. Hon var lite skärrad men annars verkade allt bra, efter ett tag så var hon som vanligt igen min lille terrorist!

Tusen tack, mammsen, pappsen, brollan, älsklingen och Viktor för hjälpen. Så nu är min älskling hos mig igen och hon är med sin kära syster igen! Kanin jakt först sen råttjakt vad kommer här näst!?

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo