För idag...

12/6-09
För idag tar jag studenten! Det är sjukt, nu är man student, allt går så fort. Det är så sjukt svårt att faktiskt inse att tiden har gått så fort, jag kan fortfarande minnas kickoffen vi hade inför att börja 1:an på Humanus. Det är sinnes! Nu har det gått tre år, sjukt och nu är det slut. Man är inte längre en del av Humanus, eller jo men en del av historian. Kommer aldrig någonsin att glömma Sp06 Humanus, ni kommer föralltid vara i mitt hjärta, gullungar är ni allihopa!

En helt fantastisk student, fast att vädret var som det var! Vaknade vif 07.00 och insåg att det regnade oh blåste sjukt mycket. Fick ringa till mormor och låna en regnkappa! Sen hade tältet 9x3m lyft och låg inne i vår och grannens trädgård! Så vi fick plocka ner det och duka inne till en del av gästerna.

Sen bar det av in till Lund C för träff med Sp06 Humanus =D sjukt nice, kunde inte vara i Stadsparken på champangefrukosten så det fick bli inne på stationen ist! Stationshuset för att vara exakt ;) En gubbe som ringde polisen men de pallade inte bry sig vi festade vidare och sen drog vi ut till spår 7 där vi stod och sjöng, käkade också vidare! Så sjukt bäst, kommer aldrig någonsin att glömma denna dag och er mina kära vänner. Jag hade aldrig i hela mitt liv velat fira denna dag med någon annan ni/vi är bäst Sp06 Humanus 4-ever!

Sen dags för fotografering på skolan och tid för skriverier i mössorn :) så sjukt nice och vilket tryck vi hade! Ingen annan klass var så på G som vi Sp06 Humanus! Sen sa min kära vän Ilias några sanna ord "Vi är fan den snyggaste klassen idag!" Oh jag hade inte kunnat säga det bättre själv!

Underbart, vårt kort blev ju helt klart bäst<3 Sp06 EK =) Sen var det dags för lunch, på Godset. Superduper gott var det allt, såklart så blev det sång, dans och pepp under lunchen. Denna dag blev bara underbarare för var minut som gick. Sen drog vi en sväng till en pubb, sjöng och hade det nice. Sen dags att sticka till skolan och få våra betyg, sjukt jävla nöjd med mina betyg, för jag klarade MATTE C =D jag är nog gladast i världen!

Ohhh bara 1h kvar till utsparken och vi peppade och sjöng, dansade och hade allmänt trevligt. Sen var det dags, Sp06 SH först ut =), sen var det Sp06 SP och sist men inte minst Sp06 EK den bästastebästa klassen ever!!! Sen blev det en liten tur i en supersnygg bil, sen hem och snacka med folket. En helt sjukt bra dag helt enkelt, kunde inte ha blivit bättre och tusen tack för allt alla! Presenterna var helt underbara<3 Kolla gärna in www.stuttsi.bilddagboken.se  

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo