Fantastiskt

Det har varit en fantastisk helg, den bästa på länge får jag nog till och med säga. Klart varje helg är unik och speciell. Men denna har varit något extra =) enda sedan fredag till söndag. Det har hänt något varje dag, det är underbart och det gillar vi! Fredagen började med jobb, sen var det dags för konsert i Malmö Folkets park, tillsammans med älsklingen min. Han var så go och bjöd med mig, han hade nämligen fått biljetter i student present av sin moster =) Kanske inte världens bästa musik, men det var en mysig kväll med älsklingen. Det är roligt att göra saker som man inte gör så ofta!

Sen blev det lördag och det var dags att cykla litta. Både jag och älsklingen var sugna på att cykla. Så det bar av till Lund, passade på att ta med mina patroner till skrivaren, så nu har man köpt nya patroner =) Sen gick vi typ hela Lund runt för att hitta flippflopp till mig, men ack nej det gjorde vi inte =( så får ut och leta igen! Bestämde mig då för att köpa frukt =) köpte vattenmelon, körsbär och jordgubbar. Sen köpte vi kycklingkebabb som vi tog med oss till Stadsparken där vi satt och myste en stund. Cyklade sedan hem, grillade och hade det mys hela kvällen lång.

Söndagen bestod av en liten tur runt om lite här och där. Först pappsens jobb i Hjärup, där dem hade visning på husen som dem bygger, sen bar det av till Jackeriborg, käkade glass och hade mys. Sen en sväng till stora Uppåkra och Tirups örtagård! Så det har varit en nice helg, sen på kvällen hjälpte älsklingen mig att kolla vad för abonomang på mb jag ska ha =) även sugen på ny mb, men behöver ingen hrm...

Tack för en av de bäst helgerna!

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo